Szeged

Bemutatta nyolc női jelöltjét Joób Márton

Bemutatta nyolc női jelöltjét Joób Márton

A Szögedi Polgárok Egyesület polgármesterjelölt felesége és lánya is elindul a választáson

2024. április 23., kedd
Bemutatta nyolc női jelöltjét Joób Márton

Nyolc női és tizenegy férfi jelölt kezdte meg az aláírásgyűjtést a Szögedi Polgárok Egyesület színeiben.

A Joób Márton sajtótájékoztatóján négy jelölt volt ott személyesen, (balról-jobbra) Kalló-Joób Gréta, Joób Dóra Daniella, Chovanecz Kata, Ábrahámné Kiss Szabina, a többi jelölt munkahelyi elfoglaltság miatt nem lehetett ott a bemutatón

 

Csütörtökön jelentette be Joób Márton, független közgyűlési képviselő, hogy a Szögedi Polgárok Egyesülete jelöltjeként elindul a polgármester-választáson. Botka László polgármester egykori bizalmasa kedden délután újabb sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, hogy az egyesületnek mind a tizenkilenc szegedi egyéni választási körzetben lesz jelöltje, nyolc női és tizenegy férfi jelölt kezdte meg az aláírásgyűjtést. A polgármesterjelölt elmondta, hogy szombat óta gyűjtik az aláírásokat, több ezer ember emberrel beszéltek, akik támogatják a pártoktól független egyesület indulását. Kiemelte, hogy a jelöltek között van jobb- és baloldali érzelmű induló is.

 

Joób Márton kedden bemutatta a nyolc női jelöltet, akik a Szögedi Polgárok Egyesület színeiben indul a választáson, köztük Joób Márton felesége és egyik lánya.

A Szögedi Polgárok Egyesület női egyéni jelöltjei:

3. választókerület: Ábrahámné Kiss Szabina
5. választókerület: Szabó Krisztina
12. választókerület: Farkas-Wettstein Dalma
14. választókerület: Kálló-Joób Gréta
15. választókerület: Chovanecz Kata
16. választókerület: Bódi Rozália
17. választókerület: Joób Dóra
19. választókerület: Veszelinov Annamária

Joób Márton a sajtótájékoztató végén azt ígérte, hogy a napokban bemutatja a tizenegy férfi jelöltet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.