Sport

Győzelemmel zárta az alapszakaszt, és hangolt kulcsmeccseire a Pick Szeged

Győzelemmel zárta az alapszakaszt,  és hangolt kulcsmeccseire a Pick Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 4., szombat
Győzelemmel zárta az alapszakaszt,  és hangolt kulcsmeccseire a Pick Szeged

A Dabas ellen volt az utolsó olyan mérkőzése az OTP Bank - Pick Szegednek, amelyet felkészülés gyanánt használhatott fel a Magyar Kupa négyesdöntő és a Veszprém elleni bajnoki döntő előtt.

Fotó: OTP Bank - Pick Szeged

 

A szegedieknek a tét nélküli mérkőzés egy pillanatig nem volt szoros, a Pick ez első pillanattól kezdve magához ragadta az irányítást. A hazai pályán játszó Dabas ugyan becsülettel küzdött, de a félidő felénél már öt gól volt Kékek előnye. A játékrész második felében akár tíz gólra is növelhette volna előnyét a Szeged, de az utolsó percekben a hazaiak visszaküzdötték magukat hét gólra.

Félidőben: Dabas KC KFT - OTP Bank - Pick Szeged 17-24

 

A második játékrészben sem változott a játék képe, a Szeged felszabadultan játszott, folyamatosan ostromolta a tíz gólos előnyt, amit a 48. percben el is ért. A Dabas azonban továbbra is becsülettel küzdött és sikerült tíz alá szorítania a különbséget, olyannyira, hogy a végén öt gól maradt a két csapat között. A szegediek legeredményesebb játékosa a tíz kísérletből nyolc gólt szerző Mario Sostaric volt.

Végeredmény: Dabas KC KFT - OTP Bank - Pick Szeged 36-41

 

K&H férfi kézilabda liga 26. forduló, Dabas, OBO Aréna Dabas
Dabas KC KFT - OTP Bank - Pick Szeged 36-41 (17-24)
Dabas KC KFT: Nagy T., Szikora G., Pallag P., Dupsi D., Dorkovic A., Bognár N., Fekete B., Kádár Gergő., Laurinyecz. B., Szöllősi Sz., Török Á., Koller T., Szeverényi B., Katona A., Ács T., vezetőedző: Tomor Győző
OTP Bank - Pick Szeged: Imsgard E., Mikler R., Stepancic L., Bodó R., Martins M., Jelinic M., Gaber M., Sostaric M., Frimmel S., Bánhidi B., Molina C., Garciandia I., Fekete G., Bombac D., Balogh D., Szilágyi B., vezetőedző: Kárpáti Krisztián
Kiállítás: Szeverényi B. ('57) illetve Molina C. ('6), Bánhidi B. ('30)
Hétméteres: 5/6 illetve 1/3

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.