Politika

Megújult a dorozsmai fiókkönyvtár

Megújult a dorozsmai fiókkönyvtár

Ruzsa Roland milliós összeggel támogatta a dorozsmai könyvtár felújítását.

Márton Andrea
2024. április 24., szerda
Fotó: Gémes Sándor
Megújult a dorozsmai fiókkönyvtár

Hatalmas örömmel fogadták a gyerekek a megújult Kiskundorozsmai Fiókkönyvtárat. A felújítás során gyerekszobát alakítottak ki, ahol ma a Pán Péter Gyerekzenekar adott koncertet.

Ruzsa Roland kiemelten fontosnak tartja, hogy Kiskundorozsmán az intézmények folyamatosan fejlődjenek (Fotó: Gémes Sándor)

 

Ahogy korábban beszámoltunk, a Dorozsmai Fiókkönyvtárban idén egy nagyobb felújítás kezdődött, amelynek első fázisa február 19. és március 31. között valósult meg. A felújítás alatt a könyvtár valamennyi helységét újrafestették, emellett a Ruzsa Roland, a KDNP helyi önkormányzati képviselő támogatásával a gyermekrészleg is teljesen megújult, például új bútorokat vásároltak.

Ruzsa Roland lapunknak elmondta, képviselői megválasztását követően az egyik legfontosabb céljai közé tartozott, hogy Kiskundorozsmán a nevelési, képzési és oktatási intézményeket a lehetőségeihez mérten támogatni tudja, hogy azok folyamatosan fejlődhessenek.

A Kiskundorozsmai gyerekek nagyon gyakran látogatják a könyvtárat, ezért is remek helyre került ez a pénz. A felújítás után a szülők kényelmes, biztonságos helyre hozhatják a kicsiket. Örömmel segítettem ebben.

- mondta a helyi önkormányzati képviselő, aki 1 millió forinttal járult hozzá a felújításhoz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.