Szeged

Visszatért a tavaszias időjárás

Visszatért a tavaszias időjárás

2024. április 27., szombat
Visszatért a tavaszias időjárás

A délelőtti órákban még közepesen felhős égboltra számíthatunk Szegeden, azonban délre kiderül az ég. Délutánra csak enyhe felhőzet várható, csapadék egyáltalán. Az egész napot gyenge déli szél kíséri. A hőmérséklet 14 és 18 óra között 22-23 fok között fog ingadozni az Időkép előrejelzése szerint.

Gyenge melegfronti hatás terheli szervezetünket

A Köpönyeg orvosmeteorológiája szerint ez különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket, de az egészséges szervezetre is hatással lehet. Az arra érzékenyeknél fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet, továbbá fizikai és szellemi teljesítő képességünk is romolhat. Ennek köszönhetően sokaknál figyelmetlenség, koncentrációs zavar jelentkezhet, ami növeli a balesetek előfordulásának kockázatát. A szív-és érrendszeri betegeknek különösen megterhelő ez az időjárási helyzet. Náluk jellemzően vérnyomás-ingadozás, szédülékenység alakulhat ki. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.