Szeged

A következő megálló: Pick Aréna

A következő megálló: Pick Aréna

Buszmegálló átnevezést kezdeményezett a körzet önkormányzati képviselőjelöltje

Kibédi Péter
2024. május 3., péntek
A következő megálló: Pick Aréna

Több, mint két éve adták át a Pick Arénát, a szegedi tömegközlekedés még nem követte a változást, ezen változtatna Fekete György a körzet kormánypárti képviselőjelöltje.

Fekete György, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje Fülöp László polgármesterjelölttel tartott utcafórumot, aki szintén támogatja a megálló átnevezését

 

Kemény fejtörést okozhat a városba érkező szurkolónak, vagy turistának, hogy melyik megállónál szálljon le, ha a Pick Arénához szeretne eljutni. Az aréna előtt, a buszmegálló még mindig őrzi az öt éve elbúcsúztatott Felső Tisza-parti Stadion emlékét és „Városi Stadion” néven szerepel a menetrendekben.

Ez az amin változtatni szeretne Fekete György, a Fidesz-KDNP felsővárosi képviselőjelöltje, így megkereste a Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Bizottságot, hogy nevezzék át a megállót.

 „Több, mint két éve átadták a létesítményt, ezért időszerű lenne a megállóhely átnevezése. A tömegközlekedési eszközökön segít a pontos tájékozódásban a megállóhely helyszínre, létesítményre utaló elnevezése. Ez azért is fontos, mert nemcsak szegediek látogatják az Arénát

 – mondta Fekete György a Pick Aréna előtt tartott utcafórumán.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.