Sport

Új Pick Aréna rekord született - mutatjuk mi történt tegnap

Új Pick Aréna rekord született - mutatjuk mi történt tegnap

Remekeltek a Kékek a kapu előtt

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 1., szerda
Új Pick Aréna rekord született - mutatjuk mi történt tegnap

Ahogy beszámoltunk róla, kedden az OTP Bank - Pick Szeged 47-31-re győzte le a HSA NEKA együttesét hazai pályán. Ez volt a szegedi csapat utolsó hazai alapszakasz meccse, de nem csak ezért volt különleges a találkozó.

Fotó: Eliza Solya

 

Nem sok olyan mérkőzése maradt már az OTP Bank - Pick Szegednek, amelyet felkészülés gyanánt használhat fel a Magyar Kupa négyesdöntő és a Veszprém elleni bajnoki döntő előtt. A HSA NEKA elleni találkozó még egy volt ezek közül.

Éppen a NEKA ellen lép majd pályára a Magyar Kupa négyesdöntőjében a Pick Szeged.

 

Jól kezdtek a vendégek, de hamar bemelegedett a Pick

Vendég vezetéssel indult a mérkőzés, majd volt hogy három gólra is ellépett a NEKA. Viszont gyorsan bemelegedett a Pick Szeged, amely sorozatban szerzett öt góljának köszönhetően át is vette a vezetést hamar. A következő percekre beállt egy 2-3 gólos különbség a csapatok között, utána viszont fokozatosan nőtt a szegediek előnye. A félidőben 21-14 volt az állás.

Igazi gólgazdag mérkőzést láthatott a szegedi publikum: 78 gól született a végére.

Fotó: Eliza Solya

 

Új Pick Aréna rekord született

A Pick Szeged 47 góllal zárt, ami abszolút rekord, amit valaha a Pick Arénában jegyeztek. A korábbi rekord, amit most átadtak a múltnak, 2023. április 22. óta állt fent. Az elszenvedő fél a Fejér-B.Á.L. Veszprém volt, amely akkor 46 gólt kapott.

Frimmel akkor is remekelt. (Fotó: Gémes Sándor)

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.