Sport

Egy újabb sztárcsapat vetné ki hálóját a Pick portugál irányítójára

Egy újabb sztárcsapat vetné ki hálóját a Pick portugál irányítójára

Újabb és újabb hírek szólnak a távozásáról

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 1., szerda
Egy újabb sztárcsapat vetné ki hálóját a Pick portugál irányítójára

Ezúttal Dánia merült fel, mint Miguel Martins lehetséges következő állomása.

Fotó: Eliza Solya

 

A Veszprémmel is összeboronálták már

Miguel Martins eligazolásáról korábban több alkalommal is lehetett már olvasni, két egymást független hírforrás is a Telekom Veszprémet nevezte meg, mint lehetséges érdeklődő. Az RT Handball, majd a Handballbase ejtett szót arról, hogy országon belül váltana a portugál, ráadásul az örökriválist erősítve.

 

A 26 esztendős irányító 2021-ben érkezett a Tisza-partra a Porto együtteséből, ahol előtte 8 évet töltött el. 2019-ben bejutott a Portoval az EHF-kupa Final Fourjába, ahol a harmadik helyen végeztek. Ebben a szezonban az EHF-kupában csapata második leggólerősebb játékosa volt, 38 találatot ért el Martins.

Még decemberben az RT Handball hozta le elsőként, hogy Kukicot leigazolná a Pick Szeged, mint Martins helyettesét. A szerb szerződtetése megtörtént, a kérdés hogy ez valóban a portugál távozását vonja-e maga után.

 

A legújabb sajtóhír szerint Dánia lehet az úticél

A portugál irányító, Miguel Martins a dán ezüstérmes Aalborghoz készül átigazolni

 – értesült a 24rakomet.mk kézilabda-szakportál.

Az oldal szintén megemlítette (mint ahogy feljebb mi is írtuk), hogy sokáig úgy tűnt, hogy a szegedi játékos az örökrivális Telekom Veszprémnél folytatja az idény befejeztével.

Fotó: OTP Bank - Pick Szeged

 

Most viszont az észak-macedónok friss értesülése arról szól, hogy Martins egyéves szerződést köthet az Aalborggal, ahol a szlovén válogatott Aleks Vlah poszttársa lenne a következő szezonban. És hogy miért csak ilyen rövid időre szólna a szerződés? Ez további pletykáknak szolgáltat teret.

Ugyanis korábban felröppent sajtóhírek szerint a dán együttes a 2025–2026-os idénytől szerződtetni szeretné a Rhein-Neckar Löwen német válogatott irányítóját, Juri Knorrt.

A 24rakomet megjegyezte, hogy Martins korábban a Vardar Szkopje radarján is ott volt, mielőtt 2021 nyarán Szegedre igazolt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.