Politika

Deutsch Tamás: a jövőben is a magyar érdek képviselete lesz a feladatunk

Deutsch Tamás: a jövőben is a magyar érdek képviselete lesz a feladatunk

Sorsdöntő kérdésekről dönt a júniusi Ep-választás

2024. április 29., hétfő
Deutsch Tamás: a jövőben is a magyar érdek képviselete lesz a feladatunk

Nekünk Strasbourgban is Magyarország az első - írta Facebook bejegyzésében a Fidesz-KDNP európai parlamenti lista vezetője.

 

Nekünk Fideszes és kereszténydemokrata képviselőnek Brüsszelben is Magyarország az első

- kezdte videóját Deutsch Tamás.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti lista vezetője hangsúlyozta, hogy a most záruló európai parlamenti ciklusban minden esztendőben, minden hónapban és hétben azért dolgoztak, hogy a magyar emberek érekét képviseljék.

Kiemelte,

soha akkora támadással nem kellett szembenézni Magyarországnak, mint a magunk mögött hagyott öt esztendőben.

Hozzátette, hogy a magyar dollárbaloldal európai parlamenti képviselői minden energiájukkal a hazájuk ellen intéztek támadásokat, de

nekünk a magyar érdek képviselete miatt sikerült ezeket a támadásokat visszaverni. Elhárítottuk a Magyarországgal szembeni, dollárbaloldali és európai baloldali támadásokat.

Leszögezte Deutsch Tamás, hogy 

az előttük álló öt esztendőben is ugyanez lesz a feladatuk. A magyar érdek képviselete, annak a szellemében eljárni, hogy Brüsszelben is Magyarország az első.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.