Sport

Utolsó másodperces góllal nyert Kaposváron az SZVE

Utolsó másodperces góllal nyert Kaposváron az SZVE

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 9., csütörtök
Utolsó másodperces góllal nyert Kaposváron az SZVE

A Honvéd elleni utolsó másodpercekben elszenvedett vereséget követően a Kaposvár ellen várt a következő feladat a Szegedi VE-re.

Fotó: Eliza Solya

 

Potyogtak a gólok a meccsen, összesen 35 találat született, szerencsére ebből a miénk volt a több, 18-at dobtunk, és csak 17-et kaptunk, így 18-17-re diadalmaskodtunk.

Jól kezdett a Szeged, az első negyed után megvolt a magabiztos vezetés (4-6). A második negyedben azonban egyenlített a Kaposvár, a harmadikben pedig át is vette a vezetést. A jó szegedi kezdé megvolt az utolsó nyolc percnél, így pillanatok alatt sikerült egyenlíteni sőt, a vezetést is megszerezni.

A hajrában viszont ismét a hazaiaknál volt az előny: de nem adta fel Kiss Csaba gárdája. Előbb az egyenlítés, majd Sánta Dániel révén az utolsó másodpercben a győzelem is összejött.

Csapatunk pénteken 16 órakor az idény utolsó hazai meccsén fogadja a Tiszavirág Sportuszodában a Kaposvárt. Potyogtak a gólok a meccsen, összesen 35 találat született, szerencsére ebből több volt a szegedi, szám szerint 18, és 17 a kaposvári.

E.ON férfi vízilabda OB I., 7. helyért, 1. mérkőzés, Kaposvár, 200 néző.
Kaposvár-Zue.hu Szegedi VE 17-18 (4-6, 4-2, 6-4, 3-6)
Kaposvár: Kósik – Dőry Farkas 3, Berta 3, Pellei, Baj 1, Vindisch 2, Juhász-Szelei 3. Csere: Szilágyi (kapus), Aranyi 1, Kakstedter 3, Fülöp 1, Vörös. Vezetőedző: Surányi László.
Szegedi VE: Danka – Sánta 3, Bóbis 5, Nagy 1, Horváth Zs., Kürti 2, Sziládi 3. Csere: Pörge, Klár 1, Leinweber 3, Horváth V., Tóth, Varga. Vezetőedző: Kiss Csaba.

Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6:3 az SZVE javára, így megvan a lépéselőny a hetedik helyért folytatott küzdelemben. Visszavágó pénteken 16 órakor az idény utolsó hazai meccsén, a Tiszavirág Sportuszodában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.